Reduceri!

Bonsai Carmona rotund, incl. ghiveci decorativ

100lei

Bonsai Carmona rotund (Carmona microphylla) este un copac in miniatura foarte delicat.
Este vesnic verde si este printre cei mai impozanti copaci, iar ca planta de interior va fi un companion superb. Frunzele sunt foarte mici si vor creste compact de-a lungul ramurilor, fiind astfel usor de tuns.
Din primavara si pana la inceputul verii Carmona va fi acoperit de o multime de flori mici, cu forma stelate, ce contrasteaza uimitor cu frunzele verzi si lucioase.
Veti primi planta intr-un ghiveci ceramic, de 12 cm lungime si o farfurioara de udare.
SKU: FCT1002 Categorie: Etichete: , ,

Bonsai Carmona rotund | Originea și grija

Un Bonsai este cultivat și instruit ca purtător de imagine a frumuseții naturii. Literal Bonsai: copac în ghivece. Bonsaiul este cultivat în Asia și evocă imaginea unui copac bătrân. Scara oferă echilibru întregii compoziții. copacii bonsai au fost dintotdeauna mai vechi. Un Bonsai bine format este ca o imagine live în care toate caracteristicile naturii sunt recunoscute. Bonsaiul este experiența culturii orientale pe scurt.

Istoria Bonsaiului.

Chiar înainte de începerea erei noastre, călugării chinezi au văzut frumusețea aici și au fost conștienți de copacii mici care au rămas natura forțelor prea mari pentru ea. Dacă poartă imaginea munților din jur, copacii au casa și au crescut în mai multe ghivece. Mai târziu au folosit și alte specii, creând astfel o formă de reproducere și cultivarea unui Bonsai a devenit cunoscută.

Caracteristici artistice.

Un copac bonsai nu este o reducere matematică a unui copac mare în natură, dar dă impresia acestuia. Un bonsai bun este doar o imagine vie în care toate caracteristicile naturii sunt recunoscute. Bonsaiul este artă și natură într-o mână.

Bonsaiul dvs. are o istorie bogată și a fost crescut cu cea mai mare grijă și formă artistică. Utilizați informațiile de mai jos pentru a vă păstra bonsaiul pur și simplu frumos și sănătos.

Bonsai Carmona rotund |Udare.

Bonsaiul tău Carmona este un copac viu. Toți copacii au nevoie de umiditate pentru a supraviețui și a prospera. Prea puțină apă se va usca și dacă persistă prea mult pentru a usca seva frunzei. Prea multă apă face ca rădăcinile să putrezească pe scară largă și să slăbească copacul.

Apa la depunerea Bonsai solului începe să se usuce și să aștepte a absorbit apa la următoarea udare a copacului (la o înălțime normală este aproximativ în fiecare zi). Asigurați-vă întotdeauna că bila de rădăcină se absoarbe bine, excesul de apă trece din nou prin fundul cratiței.

Bonsai Carmona rotund | alimente

Fiecare Bonsai are nevoie de anumite substanțe pentru a-și menține sistemele. Cel mai bine este să folosiți alimente Bonsai solide sau lichide pe care le puteți obține pe piață. presează alimente solide în sol și se dizolvă cu udare. dietă lichidă, se amestecă cu apă pentru irigare. Manipulați doza conform indicațiilor de pe ambalaj. De asemenea, puteți utiliza îngrășăminte pentru plante normale, vă rugăm să continuați să reglați doza la 60%. Bonsai-ul dvs. prosperă pe tot parcursul anului și, prin urmare, are nevoie de hrănire pe tot parcursul anului.

nu

Bonsaiul dvs. Carmona este cultivat în sudul Chinei și este obișnuit cu o temperatură anuală cuprinsă între 12 și 30 de grade Celsius. Prin urmare, este ideal pentru a intra în interior. Dacă temperatura exterioară este peste 12 grade Celsius, Bonsai poate avea proprietăți foarte bune. Bonsai are nevoie de lumină pentru a crește bine. Așezați, de asemenea, bonsaiul într-o locație luminoasă, poate cu o lumină directă a soarelui. nu vă lăsați copacul în picioare toată ziua în lumina directă a soarelui.

repotting

Datorită selecției bune a acestui Bonsai în echilibru perfect. Cantitatea de rădăcini și frunze este, de asemenea, excelentă, iar scala este aleasă cu grijă. După câțiva ani de creștere sănătoasă, ciupiți rădăcinile în ghiveci și bonsaiul ar trebui să fie repotat. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a tăia rădăcinile, astfel încât rădăcina să rămână tânără și vitală. Repotarea se face cel mai bine primăvara. Scoateți copacul din ghiveci și piepteneți slăbiți ușor rădăcinile. Apoi puteți tăia 30% din rădăcini. Pentru o întinerire bună a rădăcinilor mai groase. Ulterior Bonsai-ul se poate întoarce la cochilia sa. Puneți un pământ slab bun, poate amestecat cu nisip zdrobit, în partea de jos a vasului și puneți copacul în el. Apoi puteți umple vasul cu același amestec de sol nou.

Bonsai Carmona rotund | Dăunători și boli

Un bonsai sănătos are puține sau deloc povară de boli și dăunători. S-ar putea să vină sau să se întoarcă. Luis poate fi identificat prin picături asemănătoare adezivului și întoarce lama, oferind o lumină palidă de culoare palidă. Pentru a preveni afidele și acarienii, trebuie să vă asigurați că bonsaiul dvs. se află într-o zonă bine ventilată. De asemenea, previne deteriorarea de către ciuperci precum făinarea. Într-un centru de grădină, puteți cumpăra pentru a lupta pentru resurse suficiente.

prună uscată

Fiecare copac are tendința naturală de a crește la capete și de a împinge înapoi frunzele mai vechi sau ace în interior. Pentru un Bonsai frumos, ramificat, trebuie să rupi această tendință. Poate fi foarte ușor de tăiat prin creșterea vârfului. Bonsaiul pe care l-ați cumpărat are forma și dimensiunea potrivite și, prin urmare, trebuie să fie menținut. Toate lăstarii care ies, puteți elimina silueta copacului. de asemenea, toate lăstarii de pe ramuri trebuie tăiate pentru a crește în jos sau în sus. Acest lucru va menține bonsaiul într-o stare bună de sănătate și într-o formă bună.

cablare

Ramurile tinere cresc în mod natural în sus și se îndoaie numai în timp. Dintre ramurile tale bonsai sunt îndoite în jos pentru a da imaginea unui copac vechi nou. Puteți să vă modelați bonsaiul sau chiar să vă așezați prin cabluri. Când ramurile sunt înfășurate la 45 de grade cu un fir de grosimea corespunzătoare, acestea pot fi îndoite în orice formă dorită. După un timp, ramura va continua să se îngroașe și să fie strânsă în fir. Acesta este momentul potrivit pentru a elimina din nou firul

Informații suplimentare

Dimensiuni25-30 cm
Denumire latina:

Carmona microphylla

Modalitate de livrare:

Planta livrata in ghiveci

Culoare:

Verde

Amplasare recomandata:

Partial umbrit

Planta rezistenta:

DA

Cu frunze tot timpul anului:

DA

Vesnic verde:

NU

Auto-polenizare:

NU

Comestibila:

NU

Parfumata:

Inodor

Altoit:

NU

Flori pentru buchete:

NU

Inaltimea de crestere:

25-30 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bonsai Carmona rotund, incl. ghiveci decorativ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bonsai Carmona rotund, incl. ghiveci decorativ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *